BMW CCN Rogaland fikk invitasjon til Bavaria Bryne 2 oktober der det skulle være avduking av den nye BMW 4-serie.  Det ble igjen en svært vellykket klubbkveld på Bryne med strålende bevertning og mye hyggelig BMW-prat.

Det knyttet seg spenning til avdukingen av de 2 godt innpakkede modellene av F32.  Applausen brøt løs da de smekre linjene framstod.  En tiltalende bil med smakfullt eksteriør og interiør. Oppmøtet var svært godt og en grovtelling viste at bortimot 50 medlemmer stilte i løpet av fremvisningen. Etter avdukningen var det god anledning til å prøvekjøre både den nye modellen og andre BMW-modeller i løpet av kvelden for alle som hadde lyst til det.

Moderne motorteknikk med twin power turbo og flotte interiørløsninger med praktiske løsninger som hjelper deg med at sikkerhetsbelte festes før avgang til automatisk nedblending av fjernlys ved møtende trafikk som kanskje det mest praktiske.

Alle typer BMW kommer med Sports-/ Comfort / Eco Pro valg som virker inn på gassrespons, styring, gearkasse og enkelte elektriske komponenter som klimaanlegg, varme i speil og bakrute.

For den som ønsker å tre inn i BMW familien er det sterke og fleksible motorer allerede fra 1,6 liters størrelse, kunne Paul-Magnar fortelle.  BMW CCN Rogaland vil takke Bavaria Bryne for deres alltid sporty innstilling til klubben og den vitamininnsprøytning med BMW.

”Kjøreglede på Bryne”

Mvh

Endre Honningsvåg

Skribent