Hei.

 

Ved gjennomgang av medlemslistene, ser vi at det dessverre er en god del som ikke har fornyet medlemskapet sitt for 2014.

Vi håper at det bare er en forglemmelse, og at du fortsatt vil være medlem i BMW Car Club Norway. Vi vil gjerne ha dere alle med videre!
Ønsker du ny giro for innbetaling av kontigent, send oss en mail på rogaland@bmwccn.no med navn og adresse, så sender vi deg en ny. 🙂

 

I løpet av 2014 planlegger vi flere treff i Rogaland, samt klubbkvelder med diverse aktiviteter, besøk hos interessante bedrifter og i spennende garasjer!
Mer informasjon om treffene og aktivitetene vil bli lagt inn i kalenderen fortløpende.

Vi har også nyttig verktøy for utlån helt gratis til medlemmer som skrur selv.
-Spesialverktøy for traversforinger E23, E24, E28, E30, E32, E34, E36, E36 compact og E46
-Spesialverktøy for traversforinger E39 sedan og Touring, E53 (Med DIY)
-Sentreringsverktøy for clutch M10, M20, M30
-Stabil og god fjørklemme
-Bremselufter
-Knirkeforingsverktøy til E38, E39, E52, E60, E61, E63, E65
-Hjulbuevalse
-Feilkodeleser for biler fra ca 1987 til ca 2002

 

Vi har rabattavtaler med flere firmaer i området. Nevner blant annet Mekonomen, Bavaria Stavanger og Bryne, GS Bildeler, BilXtra, Moe Auto og flere. Flere avtaler er på vei, og en godt utfylt oversikt over rabattavtaler lokalt vil bli lagt ut her på siden innen kort tid.

 

Vi i styret setter stor pris på tilbakemeldinger angående klubben. Både ris, ros og forslag! Med tilbakemeldinger har vi muligheten til å utvikle klubben videre og forme oss etter medlemmene. Klubben er til for medlemmene, gammel som ung, og det vil vi gjerne gjøre enda tydeligere fremover!

 

Lurer du på noe, så ikke vær redd for å ta kontakt med en av oss i styret. Kontaktinfo finner du her, eller så kan du sende oss en mail på rogaland@bmwccn.no.