Fredag 6. Juni er det nasjonal motordag.

Det er ingenting i BMW CCN-regi denne dagen, men har fått noen mailer om ting som skjer i distriktet. Så da legger jeg ut informasjon her, for de som vil delta. Det er bare å møte opp på de forskjellige arrangementene 🙂

Gammelbilens venner:

Fredag 6. Juni er det Nasjonal Motordag over hele landet.  Vi oppfordrer alle til å bruke sine hobbykjøretøyer denne dagen. Gammelbilens Venner inviterer til åpent museum på Rogaland Bilmuseum fra kl.17-20. Det er gratis inngang på museet, salg av forfriskninger og åpent delelager. Alle hobbykjøretøyer er hjertelig velkommen!

Halfdan Langfeldt:

Uformell markering av nasjonal motordag på Torget i Egersund, Fredag 6. Juni fra klokken 17.00.
Denne helgen er det også den årlige Bluesfestivalen i Egersund, så det vil bli salgsboder med mat osv. på stedet og mye liv i byen.